_
_
Вие сте тук: Начална страница >> Новини
Прессъобщения Фотогалерия Песен за Несебър
Новини Видео новини
Новини

НЕСЕБЪР УЧАСТВА НА ПРЕСТИЖНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ИЗЛОЖЕНИЯКакто всяка година, така и тази, община Несебър участва на големи туристически изложения. През 2011 година те са десет на брой и са в Прага, Истанбул, София, Белград, Будапеща, Москва, Киев, Букурещ, Бургас и Велико Търново. Изложенията в тези градове са най-големите съответно за Чехия, Турция, България, Сърбия и Черна гора, Унгария, Русия, Украйна и Румъния. Те са посещавани ежегодно от туристически фирми, професионалисти и експерти, от масовата публика и от всякакви хора, които се интересуват от туризъм или от дадени градове в света с цел инвеститорски постъпления. Ето защо участието на община Несебър на такива големи форуми е предпоставка за по-доброто развитие на региона в сферата на туризма, както и цялостното популяризиране на община Несебър в България и чужбина.

Рекламните материали с които се представя черноморската община са: брошури на теми: „Несебър, „Слънчев бряг”, „Равда”, „Обзор”, „Свети Влас”, и „Селски туризъм” на четири езика; CD визитка, представяща целия туристически потенциал на региона; стилизиран комплект от картички „Албум Несебър”; разделители за книги; елегантни папки и текстилни еко торбички, карта на региона. Брошурите се отличават с изключително въздействие, елегантен колорит и професионален подход. Изпъкват със запомнящ се прочит на стилистиката и идейната плътност на представяне на туристическата дестинация. Те показват уникалния туристически облик на региона – великолепни природни дадености, древна история, супер модерна леглова база, разнообразните възможности за спорт, атракции, развлечения и култура.

По традиция, всяка година община Несебър прибавя към рекламните си материали по един нов продукт. Тази година това е рекламен туристически филм, който е изработен от единствената туристическа телевизия в България „Травел ТВ”. С този нов продукт, посетителите на изложението ще получат не само уникален филм за Несебър и региона, но и оригинална картичка за спомен, която в случая служи за обложка на диска.

Голям успех бе постигнат на отминалите вече три туристически изложения в Прага, Истанбул и София. В Чехия и Турция, община Несебър беше представена на щанда на България. В София, се рекламира на собствен щанд, разположен на площ от 21 кв.м. Щанда е с оригинален дизайн, модернистичен, многофункционален и екологичен. Изработен е в морски стил, с което не само привлича посетителите на изложението, но и им напомня за морето.

Провелите се вече изложения, привлякоха големия интерес на посетителите и то не само към традиционната почивка през летния сезон, а и към другите видове туризъм в общината, които са осъществими благодарение на огромният природен ресурс, уникалното културно-историческо наследство, модерната леглова база, която отговаря на най-новите световни тенденции в туризма, благоприятните условия за развитие на екологичните туристически продукти, богата програма от културни мероприятия, многобройните възможности за провеждане на конгреси, конференции и симпозиуми и не на последно място добрият инвестиционен климат.
ІІ_ІІ

Официален сайт на Община Несебър. Всички права запазени!