_
_Вие сте тук: Начална страница >> Новини
Прессъобщения Фотогалерия Песен за Несебър
Новини Видео новини
Новини

Излезе DVD и малка книжка „Несебър любим в четири сезона”


Мултимедиен продукт на два езика, наречен „Несебър любим в четири сезона”, издаде Община Несебър. Електронната колекция включва 6 филма, разказващи за различни успешни идеи и инициативи на местната институция, като сред заглавията са „Доброволците”, „Празник на хляба”, „Снимка за спомен”, „Празнувай с нас – Никулден в Несебър”. Кратките като времетраене ленти са съобразени със забързаното ежедневие в съвременния глобален свят, в които максимално бързо, интересно и ясно поднесената информация успешно стига до крайния потребител.

Инициативите, които са влезли в изданието са „Аз живея в Несебър”, „Аз обичам зелен Несебър”, „Кулинарията в Община Несебър” и „Несебър в ЮНЕСКО”. Те фокусират вниманието към конкретни значими идеи, към които се привличат съмишленици, местни жители, доброволци, готови да съдействат за популяризиране на доброто име на своя град. Една от инициативите възпитава отговорност, уважение и ангажираност към проблемите на общината и града сред младите хора, друга акцентира върху опазването на околната среда и обръща внимание на климатичните промени и глобалното затопляне, а трета се стреми да превърне любовта към приготвянето на кулинарни изкушения в добър повод за туризъм.

Мултимедийният продукт има за цел да покаже, че градът на ЮНЕСКО има своя чар и обаяние не само през летните дни, но и през останалите три сезона. Туроператорите, които имат интерес към „Несебър любим в четири сезона”, ще могат да го получат от общината за предстоящите туристически борси.dvd


ІІ_ІІ

Официален сайт на Община Несебър. Всички права запазени!