_
_
Вие сте тук: Начална страница >> Новини
Прессъобщения Фотогалерия Песен за Несебър
Новини Видео новини
Новини

ЖИТЕЛИ И МЕСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗАЕДНО ГРАДЯТ ИМИДЖА НА НЕСЕБЪРВ периода 03-06.03.2011г. община Несебър ще вземе участие на туристическото изложение - “Travel Utazas”, в столицата на Унгария – Будапеща.

Изхождайки от утвърдени традиции за съвмести участия на общината с туристически браншови и частни организации, местното ръководство счита, че представянето на региона съвместно с местните жители, ще бъде по-успешно. Ето защо, кметът на Несебър Николай Димитров отправи покана към членовете на СНЦ сдружение на стария Несебър, да се присъединят към официалната делегация на общината, която ще представи региона на този престижен, международен форум.

Според градоначалника се очаква сериозна и трудна битка за бъдещия просперитет на туризма, който е основен източник на благосъстояние на община Несебър. Според него е редно в тази битка да се включат именно жителите на града и заедно с местното управление да градят положителния имидж на родното си място. Защото туризмът не е само бизнес, не е само съвкупност от възможности за почивка, пътувания и обмен на преживявания, туризмът е и отговорност, отговорност на всички, за които това е основна дейност и само заедно и обединени, борбата за него ще бъде успешна.
ІІ_ІІ

Официален сайт на Община Несебър. Всички права запазени!