_
_


Вие сте тук: Начална страница >> Новини
Прессъобщения Фотогалерия Песен за Несебър
Новини Видео новини
Новини

Четири поздравителни адреси по повод втория мандат на кмета


По повод преизбирането му за кмет на Община Несебър, Николай Димитров получи четири поздравителни адреси, сред които и от президента на Република България г-н Георги Първанов. В своето приветствие държавният глава пожелава градоначалника да продължи започнатото от предходния мандат.

В поздравителното писмо от Съюза на тракийските дружества и Политически клуб „Тракия” се подчертава, че те „оценяват високо постигнатия успех” и съпричастието на кмета към тракийското движение.

Асоциацията на българските черноморски общини също поднася своите поздравления по повод спечелването на втори мандат от кмета Димитров, като споделят, че според тях преизбирането на градоначалника е резултат от „енергичната и сърцата работа за управлението на общината, както и с постигнатите видими резултати за развитието и благоустрояването на Несебър”.

Своите поздрави по повод преизбирането на кмета Николай Димитров изказват и от „УНИЦЕФ България”, като освен ползотворна и успешна работа, която да доведе до „чувствителни резултати за благото на всички граждани”, екипът на организацията благодари за инициативите в подкрепа на децата, с които общината вече се е ангажирала, и за политиките, които ще развие. Те изразяват и уверение, че сред приоритетите в управлението ще бъде развитието на социалната политика в общината - ресор, който е бил приоритет в работата на кмета и досега.
pozdravitelni-adresi
ІІ_ІІ

Официален сайт на Община Несебър. Всички права запазени!